HTML

EZ Parkolók info

Az EZ Parkolók Kft. életéről, hírleveleiről.

Friss topikok

Linkblog

SZERETET-SZÜRET 2011 (belső szemmel)

2011.11.05. 09:12 EZ Parkolók Kft.

PÁRATLAN, POMPÁS, PARÁDÉS, PAZAR


Azt hiszem, EZek a legmegfelelőbb szavak a november 3-ai

EZ SZERETET-SZÜRET 2011 Opera  rendezvényre.

     A rendezvény sorozat idén első alkalommal tárult a közönség elé,

de az EZ Opera parkoló már a negyedik állomás.

Azt hiszem, nem volt meglepő, hogy Ezt a témát választottam, hisz ismertek mindig próbálom beépíteni és sugározni a szeretetet és a törődést a mindennapokba, amit a Vendégek nagyra értékelnek. Ezért is döntöttem emellett, mert talán (belül) nem is volt más.

Óriási segítség volt Balogh Laci az előkészületekben, aki csodálatos tudással és odaadással applikálja a falra a szebbnél szebb plakátokat, továbbá a két Ica a takarítónk, akik meseszép tisztaságot varázsoltak nekünk, hogy felhőtlenül élvezhessük EZt a napot.

Vili Bácsi a fantasztikus, megszerezte a karszalagokat, átszállította a szükséges kellékeket és ínycsiklandozó finomságokkal lepett meg mindannyiunkat.

A  „mosolygó” kaszinótojás volt a kedvencem, aminek még az íze is felemelő volt és a többi mennyei csemegéről már nem is beszélek, még Mari sütijeit kell megemlítenem, melyeket Istenek eledelének vélhettünk a valódi, házi lekvárral és a szemeket gyönyörködtető látvánnyal. A többi földi jót bármelyik szupermarketben meg lehet vásárolni, de Ezeket nem találod a boltok polcain.

Köszönöm nektek a több órányi fáradozást !

Itt szeretném megemlíteni a dekorálásért felelősöket is, akik pompásan megoldották a helyszín csinosítását, amíg Mi az értekezleten voltunk.

Köszönjük !

 Köszönöm Laci Bácsinak a pogácsát és Gábornak a lufikat és persze ne felejtsük el az éjszaka hősét: Gyönyörűnket, aki felfújta az összeset.

A délelőtt kicsit döcögősen indult, de hamar rádöbbentem, hogy egyedül maradtam a marketinggel és mindent hátrahagyva, Tesómmal indultunk útra, hogy meghívjuk a környezetünkben „élőket”.

Volt ám nagy meglepetés ahogy üzletről-üzletre jártunk, hisz nem mindennapi látvány ahogy Jocó és bájos segítője két nagy kazal szivecskés lufival és egy-egy ajándékkal valamint nagy hanggal invitálja Őket egy minden nemében páratlan eseményre. Na és egy gyermekkort idéző fini-fini vattacukorra ! Ennek senki sem tud ellenállni, persze ma nem is kellett !

Életemben még sosem láttam ennyi megdöbbent arcot, ilyen rövid idő alatt !

Mókás volt, bármikor megtenném újra !

Mindenki azt kérdezte, hogy-hogy egy parkoló ilyet csinál ???

Még sosem hallottak hasonlóról, külföldön sem……

Tehát minden bizonnyal úttörők vagyunk az ilyesfajta rendezvények lebonyolításában.

13 órára vártak minket az Opera~Garden szállodába, ahol megnézhettünk néhány szobát és a tetőteraszról bámulhattuk a Bazilika csúcsát valamint idegenvezetőnk a szálloda managere: Vári Balázs Úr készített rólunk egy képet is. Köszönjük Balázs, remélem a kérdéseink nem borítottak ki !!!

Az Opera Garden Hotel & Apartments  a 110 éves, nagy múltú, mégis a modern építészet szellemében felújított épületben egyesül minden, amit a látogató csak kívánhat. A modern és a klasszikus. A szórakozás és a harmónia. A felfedezés és a felüdülés. Az elegancia és a családiasság. Mindezt Ön is azonnal megtapasztalhatja, ha belép a kapun, és meglepődve meglátja a "városi oázist", a zöldellő kerttel pompázó kis belső udvart.   http://www.operagardenhotel.hu

Kisvártatva visszaértünk, de ekkorra már többen kipróbálhatták és ki is próbálták  az új fejlesztésű, lánc nélküli kerékpárt, amit a Danubia Szabadalmi és Jogi Iroda vezetője Lantos Mihály Úr bocsátott a rendelkezésünkre és elmondta, hogy a kerékpár mitől egyedi és mitől jobb, mint elődei. Ezeket elolvashatod a www.stringbike.com oldalon.

 Majd megérkeztek a Mosolyogj Magyarország Mozgalom önkéntesei is,

Judit, Tomi és Ottó, akik arról híresek, hogy ingyen öleléseket és szeretetet osztogatnak Magyarország több városában a forgalmasabb közterületeken.

(Velük akkor kerültem kapcsolatba, amikor elkészítettem az

http://ingyenoleles.mlap.hu  oldalt.)

Megkeresésemre boldogan mondtak IGEN-t és el is jöttek.

Óriási szeretettel fogadtuk Őket, hisz Ők voltak az egyik fénypontja a rendezvénynek.


De el is érkezett az idő, hogy meglátogassuk a Magyar Állami Operaházat,  ahol örömmel és szeretettel vártak, hogy bemutassák eme impozáns épület belsejét, amit ugye nem mindenki láthat !

Csodálatos építészeti belsővel és tökéletes idegenvezetéssel egybekötött élmény volt EZ, melyet nem hagytam volna ki.  Segítségünkre volt  Anikó, Ákos és az idegenvezetőnk Máté, akik az  www.operavisit.hu  munkatársai és akik készséggel álltak rendelkezésünkre, díjmentesen.

Köszönet Rotter Oszkár Úrnak a szervezés segítéséért !

Azt hiszem, életre szóló élmény volt Mindenkinek, ahogy az Operaház erkélyéről nézhetett és fotózhatott is.

Mindent egybevetve úgy érzem, csodálatosan telt ez a Gyönyörű

SZERETET-SZÜRET, melynek az EZ Opera parkolóház adott otthont és jó hangulatot.

 

Köszönöm mindenkinek, akik a segítőink voltak:

http://www.operagardenhotel.hu

www.stringbike.com

www.operavisit.hu

www.vattacukorextra.hu

 

Külön köszönet az alábbi segítőknek és résztvevőknek:

 

Vári Balázs

Anikó, Ákos, Máté

Judit, Tomi, Ottó

Lantos Mihály Úr

Rotter Oszkár Úr

 

Lacinak és az Icáknak, Gabinak, Vilinek, Marinak, Maricának, Gábornak, Balázsnak, Laci Bácsinak, Bandikának és végül de nem utolsó sorban Tesómnak Marcsynak,

valamint köszönöm

KUGEL TIBOR-nak és az EZ Parkolóknak, hogy létre jöhetett ez a nem mindennapi szeretet-szüret-ünnep !

 

Mosolygós, szeretetteli napokat kívánok !

 

Szabó Jocó       az EZ Opera parkolóház vezetője

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezpark.blog.hu/api/trackback/id/tr253355195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása